Privacyverklaring en cookies beleid

Home

Gegevensbescherming en recht op toegang

Wanneer u door deze website (de “Website”) bladert, verstrekt u ook informatie over uzelf.

 

Gedeon Richter Benelux BVBA/SPRL (“Gedeon Richter” genoemd in deze Privacyverklaring, waarnaar ook verwezen wordt als “ons” en “onze”), met maatschappelijke zetel te Jan Emiel Mommaertslaan 18B, 1831 Diegem, België en met ondernemingsnummer 0844.129.731 is verantwoordelijk (de  ‘databeheerder’) voor de inzameling en verdere verwerking van deze gegevens (uw ‘persoonsgegevens’).

Deze gegevens worden verzameld via cookies (kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt, en die worden gebruikt om bepaalde gegevens en specifieke voorkeuren op te slaan). Sessiecookies verlopen wanneer uw browser gesloten wordt, maar permanente cookies blijven op uw computer opgeslagen als u ze zelf niet verwijdert

We gebruiken de volgende cookies op de Website:

Cookienaam Opgeslagen gegevens Doel Duur
_ga (Google Analytics) Used to distinguish users. 2 jaar
_gat (Google Analytics) Used to throttle request rate. 10 minuten
wordfence_verifiedHuman Identifies whether the visitor is human and not an automated bot. 1 dag
wordpress_test_cookie WordPress test cookie. Einde van de sessie
wfvt_ This allows a security plugin we use to operate 1 dag

U kunt de cookies die zich op uw computer bevinden, verwijderen, of uw computer verbieden cookies van websites die u bezoekt te aanvaarden via de optie “Help” in uw browser. Houd er echter rekening mee dat het uitschakelen van de cookies uw gebruik van de Website kan beïnvloeden, in het bijzonder bepaalde grafische elementen.

De persoonsgegevens die u verstrekt door te bladeren door en/of gebruik te maken van de Website zullen door Gedeon Richter alleen worden verwerkt met als doel u toe te laten door de Website te bladeren en er gebruik van te maken.

Gedeon Richter bewaart verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving inzake privacy- en gegevensbescherming die in de Benelux geldt.

Gedeon Richter beschermt, beheert en bewaart uw gegevens uitsluitend voor de duur die is toegestaan in de wet- en regelgeving inzake privacy- en gegevensbescherming die in de Benelux geldt.

De verwerking van persoonsgegevens via de Website werd gemeld bij de Belgische Privacycommissie.

Om te reageren op wijzigingen in de geldende wet- en regelgeving, worden de gegevensbeschermingsmethoden regelmatig bijgewerkt en de gegevensbeheerssystemen regelmatig gecontroleerd.

Hebt u nog vragen of opmerkingen inzake gegevensbeheer, meld ze ons via e-mail : info.benelux(ad)gedeonrichter.eu. U hebt het recht op toegang tot uw persoonsgegevens en correctie ervan.

Home

De verantwoordelijke en sponsor van deze website is Gedeon Richter Benelux BVBA – Jan Emiel Mommaertslaan 18B, 1831 Diegem, België
VAT BE 0844 129 731 – RPR Brussel – Info.benelux(ad)gedeonrichter.eu
Gedeon Richter Benelux BVBA heeft de gedragscodes van pharma.be, Nefarma en APL onderschreven, die op de respectievelijke websites
van deze organisaties geraadpleegd kunnen worden.(www.pharma.be, www.nefarma.nl en www.apl-pharma.lu )

Door deze website te bezoeken, te consulteren of te gebruiken, aanvaardt u de algemene gebruikersvoorwaarden en verbindt u zich ertoe ze na te leven.

Send this to friend